РЕЗЕРВАЦИЯ
24
фев., 2024
25
фев., 2024
1
Гости (над 3г.)
0
Деца (под 3г.)

Конна база Сивек Велинград

Конна база Сивек Велинград

Посещението на конна база Сивек, разположена в близост до централната част на Велинград, е чудесна възможност за активна семейна почивка.

Тя представлява модерен комплекс, открит в края на 2007 г. Базата е изградена в съответствие с всички стандарти относно храненето, грижите и хуманното отношение към животните. Благодарение на уникалното си местоположение тук оптимално се съчетават конна езда и приятен отдих на открито. Удоволствието, което ще си доставите не би могло да се опише с думи!

На разположение на гостите са два манежа с пясък – голям и малък, ездитни коне и понита.

Ако имате малки деца, можете да ги качите на пони, а опитен инструктор контролира целия процес. Тийнейджърите могат също да опитат конна езда с кон. Дори една кратка половинчасова сесия ще достави огромно удоволствие, допълнено от прякото общуване с природата.

Служителите са любезни и търпеливи, конете – добре поддържани, така че уроците по езда протичат в много приятелска атмосфера. Конна база Сивек разполага с две арени с пясък, а на гостите се предоставя пълна екипировка: камшик, каска, дъждобран. Базата предлага и конни турове за 3-5 дни. За всеки ездач се избира конкретен кон – според неговия опит и темперамент. Това е идеален вариант за отдих във Велинград.

Тишина, чист въздух, природа… тих и премерен живот. След подобно изживяване ще се почувствате напълно обновени и заредени с положителна енергия.

Всеки, който иска да опита нещо ново и различно, може спокойно да се довери на екипа, обслужващ конна база Сивек. Тук работят само опитни инструктори, така че рискът от нараняване е нулев.