РЕЗЕРВАЦИЯ
20
май, 2024
21
май, 2024
1
Гости (над 3г.)
0
Деца (под 3г.)

Апартаменти под наем за партита

Планирате незабравимо парти, но не можете да изберете дестинация? Искате да наемете къща за гости за провеждане на годишния тиймбилдинг на фирмата, но се чувствате изчерпани откъм идеи? Сградата с апартаменти за гости “The House” във Велинград ви предоставя уникалната възможност да работи само за вас и вашите гости. Една резервация ви дели от незабравими моменти и специални спомени в едно от най-красивите кътчета на България.

Представете си да прекарате рождения си ден, моминското или ергенското си парти или който и да било друг ваш празник или фирмено събиране в модерно обзаведена къща за гости, която е изцяло на ваше разположение. Защо да не получите повече лукс, отколкото имате в собствения си дом или офис, и да се почувствате наистина специални? Точно такова изживяване ще получите в сградата с апартаменти The House.

Не е нужно да се прибирате у дома след партито, когато можете да продължите купона до зори. Без стрес, без шофиране, без никакви ограничения. В сградата с апартаменти за гости “The House” вие решавате докога да продължи вашето моминско или ергенско парти. Свобода, уединение, комфорт и много допълнителни удобства само за вас, които ви гарантират, че ще получите партито на мечтите си или фирмено събитие от висока класа.

механа къща за гости The House - 5
Ваканционна къща Велинград
механа къща за гости The House - 3
Къща за гости със СПА Велинград - 23
галерия The House - къща за гости във Велинград 11
галерия The House - къща за гости във Велинград 13
Почивка със СПА Велинград - 9
Почивка със СПА Велинград - 1
галерия The House - къща за гости във Велинград 9
Двустаен апартамент 7 - 22
галерия The House - къща за гости във Велинград 10
галерия The House - къща за гости във Велинград 7

Защо да изберете сграда с апартаменти за гости “The House” за моминско, ергенско парти или рожден ден?

Обстановката и атмосферата са много важни за всеки празник. Няма нищо по-вълнуващо от това да наемете къща за парти и да прекарате своя празник в една по-различна атмосфера, далеч от дома. И едновременно с това да се чувствате уютно и приятно, сякаш сте си вкъщи. Защото сградата с апартаменти за гости “The House” ви предоставя не само красива и модерна среда за изява, но и домашен уют и спокойствие.

Ако искате този път всичко да е съвършено и да не ви се тръгва до последния момент, резервирайте нашата сграда за парти под наем само за вашата компания.

  • Капацитетът на  “The House” е от 2 до 28 души
  •  различни по големина модерни и просторни апартаменти с всичко необходимо за вашия комфортен престой
  • Изгодна възможност да вземете цялата сграда с апартаменти под наем
  • Можете да използвате Релакс зоната неограничено
  • Възможност залата за събиране да работи само за вас
  • Луксозна обстановка, разгърната на 3 етажа с прекрасна гледка.

Всеки празник може да се превърне в единствен и неповторим и то без да положите много усилия. Просто ни се обадете и ние ще се погрижим за всичко останало. Независимо дали искате да наемете къща за нощувки и лични партита, или самостоятелна сграда за тиймбилдинг, при нас ще се почувствате на точното място.

Има десетки причини да изберете апартаменти под наем за партита, поради което и нашите посетители се връщат отново и отново при нас. Ние ценим доверието ви и се опитваме непрекъснато да модернизираме базата ни, така че да не ви липсва нищо и то на най-високо ниво.

Само помислете за галещата сетивата ви термална вода и сауна с всички удобства след бурна нощ. Какво по-хубаво от това да се отпуснете сред топлина, лукс и удобство? Топли пейки, релакс люлки, различни термални процедури и модерна сауна и то само за вас и вашите гости или колеги. Сигурни сме, че ще броите часовете до следващото си посещение при нас.

А какво е вила за рожден ден без обща зала за цялата група? Не е нужно да избирате случайни заведения и да се примирявате с нацупените погледи на персонала, защото работното им време е свършило. Не е нужно и да си броите питиетата, защото трябва да се приберете у дома. Нито да спазвате въздържание, тъй като са ви избрали за шофьор.

Забравете за всичко това и организирайте в нашата сграда с апартаменти и общо помещение под наем ергенско или моминско парти. От вас зависи кога ще започне партито и докога ще продължи. Подарете си един вълнуващ рожден ден в апартаменти с модерно обзавеждане, приятна обстановка и любезни домакини. Избягайте от рутината, от добре познатото ежедневие и поне за няколко дни забравете проблемите и грижите.

Сграда с апартаменти под наем за партита “The House” е идеалната среда и за тиймбилдинг. Съчетайте полезното с приятното и сплотете своя екип. Опознайте колегите си в една приятна атмосфера с всички условия за работа и релакс. Насърчете колегиалността, повишете доверието, подобрете комуникацията, открийте силните качества на всеки от вас, докато се забавлявате.

А ако ви предстои сватба и искате да се сбогувате подобаващо с моминския или ергенския живот, не търсете повече място за моминско парти или ергенско парти, а резервирайте “The House” само с един клик.

Тристаен апартамент 3 - 13
Тристаен апартамент 5 - 3
Тристаен апартамент 6 - 6
тристаен апартамент 2

Велинград е идеалната дестинация и за лечебни процедури, и за лични партита. Чистият въздух и прекрасната природа ще ви очароват от първия миг. Всичко наоколо носи атмосфера на спокойствие, сякаш времето е спряло. Ако ви остане време, не пропускайте да разгледате забележителностите около града. Тук природните феномени са в истинско изобилие.

Велинград ви очаква, а ние, в апартаменти за гости “The House”, знаем как да ви поглезим. Не правете повече компромиси, когато вземате вили под наем за рожден ден с една или няколко нощувки. При нас не се налага да избирате между цена и качество. Независимо от повода ви, ние ще ви предложим изгодна оферта за наемане на цялата сграда.

Термална зона, сауна, зони за релакс, самостоятелна зала, оборудвани апартаменти – малко бягство от напрегнатия ви график, за да се презаредите. И едновременно с това да отбележите своя личен празник. Защото истински важните моменти са тези, в които не мислим за проблеми, а се наслаждаваме на мига.

При нас спомените винаги за вълнуващи, а празниците специални. Посрещнете своите гости в една красива луксозна атмосфера, за да им покажете, че ги цените. Забавлявайте се без ограничения и притеснения. Наемете цялата сграда за ергенско парти, моминско парти, за годишнина или рожден ден, за всеки повод, който заслужава специално внимание.

Споделете с приятелите си своя вълнуващ ден. Бъдете звездата на вечерта. Продължете купона и на следващия ден или релаксирайте в Релакс зоната ни. При нас всеки ден може да бъде специален и изпълнен с вълнения.

Апартаменти за гости “The House” предлага отлични условия и за вашите бизнес събития. Поканете вашите колеги, партньори и сътрудници на бизнес среща, прием или кратка почивка. Престоят ви при нас ще отговори и най-високите ви очаквания.

The House се отличава с първокласна обстановка, модерно обзавеждане, условия за Релакс, приятна зала, поемаща целия капацитет на сградата и удобна локация. Нашата цел е да направим престоя ви при нас приятен и спокоен, така че да се видим отново!